Life Coaching

Wat is life coaching?

Life coaching is een manier van coaching, die draait om jouw persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven en hoe je dit vorm kan geven, deze vorm van coaching is grotendeels gebaseerd op de inzichten die zijn verkregen vanuit positieve psychologie. Hierbij wordt de focus gelegd op zaken die het geluk van de mens en zijn/haar welbevinden vergroten.

Hierbij wordt een antwoord gezocht op drie vragen:

Wie ben ik?

Knowledge is key! Dat geldt ook voor zelfkennis, weet jij wie jij bent? Hoe steek jij in elkaar? Heb jij voldoende voeding en mogelijkheid om te groeien?

Wat wil ik?

Wat wil jij bereiken in dit leven? Wat zijn jouw doelen? Heb jij dat helder voor jezelf? Het hebben van een verlangen zorgt voor zin in het leven, je hebt iets om naar toe te werken en naar uit te kijken. Daarom is het belangrijk dat wij luisteren naar onze verlangens zodat jij leeft vanuit passie en jouw hart.

Wat kan ik?

Jij bent geboren met een flink aantal talenten, misschien was jij als kind al een echte manager en nam je vaak de leiding op je. Of wellicht was jij het creatieve type dat zelfs met een paar knijpers en schelpen de mooiste creaties wist te maken. Het kan voorkomen dat je in de loop der tijd je talenten deels hebt weggestopt en niet meer gebruikt. Dit is jammer!

Het derde onderdeel van life coaching neemt al jouw talenten, dus ook de verborgen en weggestopte, onder de loep en helpt jou om deze krachtig in te zetten om op deze manier het beste uit jezelf te halen.

Kortom met life coaching word je weer bewust van jouzelf en ga je op zoek naar meer inhoud en zingeving.

Coaching-st-info
mei 2024
madiwodovrzazo
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Wat doet life coaching voor jou?

Samen met mij als jouw lifecoach gaan we op zoek naar alles wat jouw persoonlijke groei bevordert.  Hierbij zal ik jou inspireren en coach ik je, zodat jouw balans weer wordt teruggevonden en vast gehouden kan worden. We gaan op zoek naar manieren om jouw talenten verder te ontwikkelen en we stellen jouw levensdoelen en passies vast. Ook kijken wij naar hoe jij de kwaliteit van relaties kan verbeteren en hoe je vloeiend van de ene levensfase naar de andere levensfase kan doorstromen.
Natuurlijk kijken wij ook naar praktische zaken zoals het vinden van een passende loopbaan.
Life coaching is een persoonlijke manier van coaching waarbij wordt gekeken naar onbewuste oorzaken van situaties zodat jij in de toekomst weer de touwtjes in handen kan nemen.

Boek een Life Coaching Sessie

Heb jij interesse in een Life Coaching sessie? Boek dan snel een afspraak voor een intakegesprek. Een afspraak boeken kan bij mij online, via de kalender kies jij een datum en tijdstip die jou uitkomen. Vul je gegevens in en je krijgt van mij een bevestiging.