Loopbaancoaching

Business Coaching Dordrecht

Wat is loopbaancoaching?

Loopbaancoaching is een vorm van persoonlijke coaching op basis van een gelijkwaardige relatie. Samen met mij werk je aan vooraf gestelde doelstellingen. Hierbij richten wij ons volledig op alles wat business-related is. Denk hierbij aan het hebben van eigen bedrijf, kwaliteiten die je nodig hebt om een eigen bedrijf op te zetten, maar ook hoe je het beste in een team kan functioneren.

Het opzetten en hebben van een eigen onderneming is niet zomaar iets! Daarom kan business coaching net dat steuntje in de rug zijn wat je nodig hebt. Wil jij graag antwoord op de volgende vragen?

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn kwaliteiten op het juiste moment inzet?
Hoe kan ik mijn leidinggevende kwaliteiten verbeteren?
Hoe kan ik mijzelf blijven ontwikkelen?
Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn sterke punten nog sterker worden?
Wat wil ik bereiken en hoe kan ik ervoor dat ik die doelen ook bereik?

Conflicten en problemen zal je gaan ervaren als uitdagingen.
Tevens zal je effectiever leren omgaan met de beschikbare tijd, prioriteiten stellen en meer structuur aanbrengen. Kortom een heleboel zaken die jou naar de volgende tree van de carrière ladder leiden!

Wat doet business coaching voor jou?

Als Business Coach begeleid ik diverse mensen met het behalen van resultaten op het gebied van leidinggeven, zelfvertrouwen, assertiviteit, persoonlijke effectiviteit en leiderschap, het reduceren van stress, effectieve communicatie en teamontwikkeling.

Zoals ik eerder beschreef, het is een persoonlijke vorm van coaching en wij kijken dus samen naar jou als persoon en niet inhoudelijk naar jouw bedrijf of baan.

Boek een Business Coaching Sessie
Heb jij interesse in een Business Coaching sessie? Boek dan snel een afspraak (LINK) voor een intakegesprek. Een afspraak boeken kan bij mij online, via de kalender kies jij een datum en tijdstip die jou uitkomen. Vul je gegevens in en je krijgt van mij een bevestiging.