Over Mij

Soraya Tori Life Coach Alblasserdam

Soraya Tori

Life coach

Mijn naam is Soraya Tori en ik ben life coach en docent. In 1995 ben ik gestart in het basisonderwijs en sinds 2001 werk ik in het voortgezet onderwijs. Ik ben gestart in de ISK klassen, de Internationale Schakelklassen. Twee jaar lang gaf ik les aan de analfabetengroep en aan leerlingen met een Havo niveau, beide groepen moesten de Nederlandse taal leren. Het coachen van leerlingen is erg belangrijk, naast het lesgeven. Zodat elke leerling op zijn niveau wordt uitgedaagd en er alles uit wordt gehaald. Op dit moment werk ik al ruim 12 jaar als mentor en coach in het voortgezet onderwijs en geef ik ook de ‘training zelfvertrouwen’ aan leerlingen.

In 2010 ben ik gestart met de training ‘coachen op de werkvloer.’ Ik werd zelf gecoacht door een professionele coach van het APS en had al snel door, dat coachen, naast het lesgeven ook een passie was voor mij. Ik coachte in dat jaar meerdere docenten aan de hand van het GIP model en de focus was gelegd op het klassenmanagement en het pedagogisch handelen en het didactisch handelen van de docent in de klas. In 2011 implementeerde ik samen met het team en de andere coaches het GIP model in alle klassen.

In 2011 besloot ik vanwege mijn enthousiasme over het coachen en de feedback van mijn collega´s en andere coaches om nog meer diepgang te zoeken in het coachen, ik ben daarom ook om te gestart met de Post HBO coachopleiding aan de TC University. Ik volgde in die tijd ook trainingen over coaching en zelfreflectie bij het GITP.

Tijdens de coachopleiding, ben ik ook direct gestart met mijn eigen coachbedrijf op te richten, ST coaching. Vol trots en enthousiasme ging ik hiermee aan de slag en met succes!
Ik heb inmiddels diverse mensen gecoacht bij hun persoonlijke vraagstukken of hun zakelijke vragen. In 2011 heb ik met succes mijn opleiding afgesloten en ik besloot direct om door te gaan met de NLP coachopleiding. Deze opleiding gaf mij nog meer expertise als coach en als NLP coach kan ik anderen een manier van coachen aanbieden, die een verandering in hun leven zal waarborgen….

Ik merk, dat ik als coach zeer flexibel ben en gebruik maak van mijn verschillende coaching skills. Dat levert mooie sessies op en met resultaat voor de klant.

Dus ben je op zoek naar meer balans in je leven of heb je persoonlijke vragen waar je graag een antwoord op wilt? Of ben je een zakelijke vraag of wil jij in teamverband gecoacht worden? Dan kan ik je verder helpen!

Ik begeleid jou op een professionele manier naar het doel, dat jij wilt bereiken. Ik werk vanuit mijn eigen kracht, professionaliteit en rust en ga uit van jouw kracht.

Mijn motto is: waar een wil is, is een weg!

Realistisch, direct en vol humor; dat is Soraya. Ik heb haar als een geïnspireerde coach leren kennen op een training waar ze werd opgeleid tot faalangstexpert. Werk met haar en geniet van jezelf via de spiegel die zij jou voorhoudt.

Jan Ruigrok