Over Mij

Soraya Tori

Life coach

Mijn naam is Soraya Tori en ik ben life coach, NLP coach, trainer mindfulness en docent Nederlands. Sinds 1995 ben ik werkzaam in het onderwijs en vanaf 2010 coach ik verschillende vrouwen en mannen.

Ik ben gecertifieerd life coach en NLP coach. Vanaf 2020 ben ik ook trainer mindfulness. Ik bied naast coaching ook verschillende trainingen aan. Op deze website heb ik beschreven welke trainingen ik aanbied.

Als coach ben ik zeer flexibel ben en ik maak gebruik van mijn verschillende coaching skills. Dat levert mooie sessies op en met resultaat voor de klant.

Tijdens het intakegesprek gaan we op zoek naar jouw doel(en) en we bespreken wat soort coaching op dat moment bij jou past.

Ik coach jou op een manier naar het doel, dat jij wilt bereiken. Ik werk vanuit mijn eigen kracht, professionaliteit en rust.

Mijn motto is: waar een wil is, is een weg!

Realistisch, direct en vol humor; dat is Soraya. Ik heb haar als een geïnspireerde coach leren kennen op een training waar ze werd opgeleid tot faalangstexpert. Werk met haar en geniet van jezelf via de spiegel die zij jou voorhoudt.

Jan Ruigrok