Over Mij

Soraya Tori

Life coach

Wie ben ik?

Mijn naam is Soraya Tori en ik ben gecertificeerd life coach, NLP coach, trainer mindfulness, trainer faalangst en docent Nederlands. Sinds 1995 ben ik werkzaam in het onderwijs en vanaf 2010 coach ik verschillende vrouwen en mannen. Ik heb ruim 27 jaar lesgegeven aan leerlingen in Rotterdam op verschillende vmbo locaties en ik heb als coördinator gewerkt. Daarnaast gaf ik ook de training faalangstreductie aan leerlingen. Ik heb bij Stichting BOOR en bij de LMC Academie als coach gewerkt en als projectleider startende docenten. In de zomer van 2019 heb ik met veel enthousiasme als coördinator Zomercampus Rotterdam zuid gewerkt en ik heb leiding gegeven en samen gewerkt met een team professionals die uitdagende lessen hebben aangeboden aan verschillende leerlingen.

Dit jaar heb ik de stap gemaakt om volledig als zzp’er aan de slag te gaan, als coach, trainer en expert voor verschillende organisaties.

 

Werkzaamheden op dit moment

Ik werk als projectleider inburgering voor Zadkine Educatie en ik heb de  training ‘De zes rollen van de docent’ aangeboden aan de docenten van deze organisatie, die gericht was op het pedagogisch handelen en het didactisch handelen van de docent en ik ga als onderwijscoach de klassen in.

Voor verschillende onderwijsacademies bied ik de training ‘Kennismaken met mindfulness’ aan. Met succes heb ik in april voor de tweede keer deze training aangeboden aan docenten namens de LMC Academie.

Daarnaast heb ik ook in samenwerking met de Onderwijs Academie e- learnings ontwikkeld die gericht waren op differentiëren in de klas en activerende werkvormen.

Na de zomer ben ik gestart bij BalanSante als trainer mindfulness en werk ik nauw samen met andere professionals. In november ben ik ook gestart als onderwijsbegeleider en als onderwijscoach op een vmbo locatie in Rotterdam.

 

Coaching

Ik coach op dit moment weer diverse mensen bij hun persoonlijke doel. Dit zijn effectieve coachtrajecten waarin het doel helder en duidelijk is. Daarnaast werk ik ook als life coach voor onderwijsorganisaties en ik coach ik verschillende docenten

 

Training mindfulness

Ik heb dit jaar mijn driedaagse basistraining en de verdiepingstraining mindfulness ontwikkeld met als doel dat mensen inzicht krijgen hoe zij beter om kunnen gaan met stress en wat het effect is van de automatische piloot. Zij krijgen tijdens deze training inzicht in hun eigen gedrag en zij leren hoe ze bewuster kunnen leven en beter kunnen ontspannen.

Realistisch, direct en vol humor; dat is Soraya. Ik heb haar als een geïnspireerde coach leren kennen op een training waar ze werd opgeleid tot faalangstexpert. Werk met haar en geniet van jezelf via de spiegel die zij jou voorhoudt.

Jan Ruigrok