Lifestyle

Wat is Lifestyle coaching?

Wil jij een gezondere versie van jezelf? Voel jij je soms moe en uitgeput? Dan is het tijd om hier iets aan te doen! Met mijn coaching skills ga ik jou coachen naar een gezonde en healthy lifestyle. Het woord lifestyle is ondertussen behoorlijk ingeburgerd, maar sta jij wel eens stil bij jouw lifestyle?

Als lifestyle coach ga ik samen met jou kijken naar jouw lifestyle, zijn er bepaalde patronen te vinden waardoor je vaak moe bent? Wil jij graag weten hoe je je tijd beter in kan plannen zodat er meer tijd over blijft om te sporten? Of heb je gewoon dat steuntje in de rug nodig om een detox te gaan doen?

Ik sta jou bij op een persoonlijke manier oftewel ik coach jou op het gebied waar jij de coaching het hardst nodig hebt. Lees snel verder als je wilt weten hoe wij dat samen gaan aanpakken!

Lifestyle coaching in Alblasserdam en omstreken
https://stcoaching.nl/
juni 2018
madiwodovrzazo
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

Wat doet lifestyle coaching voor jou?

Kort gezegd, het helpt jou om een gezondere lifestyle aan te nemen! Wie wilt dat nu niet?
Hoe we dat gaan doen:

Je start met een 9 daagse reinigingskuur, zodat de mogelijke sliblaag in jouw darmen kan worden aangepakt. Tijdens deze 9 dagen coach ik jou naar het beste resultaat. Ik zal jou uitgebreid de hele kuur uitleggen, persoonlijk of via Skype net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Ik heb meerdere trainingen gevolgd, die gegeven werden door artsen en voedingsdeskundigen. In samenwerking met hen heb ik inmiddels veel kennis opgedaan over hoe je het beste een gezonde leefstijl kan ontwikkelen en behouden. Ik heb ook nog regelmatig contact met hen en blijf trainingen volgen over algehele gezondheid, mijn kennis dus up-to-date! Jou leer ik natuurlijk alle tips & tricks.

Na die 9 dagen kun je uiteraard doorpakken met deze lifestyle, zodat jij je fit blijft voelen en je meer energie hebt.
In 2015 ben ik hier zelf ook mee gestart en ik voel me er nog steeds geweldig bij. Ik heb inmiddels een hele groep vrouwen en mannen mogen coachen naar een gezondere leefstijl.

Ga jij met mij deze uitdaging aan?

Boek een Lifestyle Coaching Sessie
Ben jij er klaar voor om een gezondere versie van jezelf te ontmoeten? Boek dan snel een afspraak voor een intakegesprek. Een afspraak boeken kan bij mij online, via de kalender kies jij een datum en tijdstip die jou uitkomen. Vul je gegevens in en je krijgt van mij een bevestiging.